Prensa


Noticias relacionadas con el Centro de Cirugía Experimental de la Mútua Sabadellenca Fundació Privada.

2 SET 2022 - Diari de Sabadell

El Centre de Cirurgia Experimental del Taulí celebra 50 anys de referència

En un dels racons del Taulí s’amaga el Centre de Cirurgia Experimental, que el 2020 va fer 50 anys i els va poder celebrar ahir divendres, dos anys després, a causa de la pandèmia de la Covid-19. Es tracta d’un centre de referència en l’àmbit mundial, com destaca el seu director, el traumatòleg Gabriel Gili Cirera. El centre està associat al Taulí, tot i que pertany a la Mútua Sabadellenca, Fundació Privada i serveix perquè els metges cirurgians aprenguin les tècniques que després apliquen als quiròfans de l’hospital.

Leer la noticia

2 SET 2022 - Radio Sabadell

Centre de Cirurgia Experimental: Més de 50 anys apostant per la docència i la recerca

El Parc Taulí celebra els 50 anys de la posada en marxa del Centre de Cirurgia Experimental. Una efemèride que s’havia de celebrar fa dos anys, però que a causa de la pandèmia de la Covid-19 es va posposar. A l’acte de commemoració d’avui s’ha fet una visita a les seves instal·lacions on han pogut veure com es treballa i la presentació d’un exoesquelet i una pròtesi elèctrica.

Leer la noticia

2 SEPT 2022 - La Vanguardia

El Parc Taulí conmemora el cincuentenario del Centro de Cirugía Experimental

El Hospital Parc Taulí de Sabadell (Barcelona) ha conmemorado este viernes el cincuentenario de su Centro de Cirugía Experimental (CCE), en un acto en el que se han entregado los diplomas de los cursos de técnica microquirúrgica del centro.

Leer la noticia

Parc Taulí s/n. 08208 Sabadell Barcelona
Telf. 937243390
Email. cirexp@cirexp.com